The Flex FM Room

Bersama Jemputan: Pak Haji Eldar Afinta (Menteri Kebudayaan Belia & Sukan Indonesia) & Mus Satira


17 FEBRUARI 2014.

RASA BERTUAH KERANA TELAH MENERIMA KUNJUNGAN DARI KEPALA DINAS KEBUDAYAAN PARA WISATA PEMUDA OLAHRAGA PROVINCE RIAU DUMAI INDONESIA IAITU (MENTERI KEBUDAYAAN BELIA & SUKAN ) HAJI ELDAR AFINTA DAN MUS DARI KUMPULAN SATIRA (ROCKERS OTAI MALAYSIA)

APA YG DI BINCANGKAN ADALAH MENGENAI ROCKER APA KHABAR YANG AKAN MEMBUAT PERSEMBAHAN PADA BULAN APRIL 2014 AKAN DATANG. TUJUAN PERSEMBAHAN TERSEBUT DI ADAKAN ADALAH SEMPENA MERAIKAN HARI JADI WARGA KERJA KOTA INDONESIA. SEHUBUNGAN ITU ROCKERS APA KHABAR TELAH DI BERI PENGHORMATAN BUAT JULUNG KALI NYA MENGADAKAN PERSEMBAHAN BERSEMPENA HARI YG TERSEBUT. MUS SATIRA TELAH DI BERI PENGHORMATAN JUGA UNTUK MENGEPALAI DELIGASI TERSEBUT UNTUK MEMBAWA ROCKERS-ROCKER INI IAITU LAN GAMMA & THE SUPERMEN, MASSA SCARECROW, JUNCTION, PUTRA DAN JUGA SATIRA.

TERIMA KASIH YANG TIDAK TERHINGGA DI UCAPKAN KEPADA PAK HAJI ELDAR KERANA SUDI MELUANGKAN MASA BERSAMA-SAMA KAMI TERUS DARI KONTI FLEX FM STUDIO 1 SECARA LANGSUNG UNTUK MEMBICARAKAN MENGENAI KEDATANGAN BELIAU KEMALAYSIA INI DAN JUGA MENGENAI KONSERT ROCKERS APA KHABAR YANG AKAN DI ADAKAN DI DUMAI INDONESIA NANTI.

MEMILIKI CIRI-CIRI KEPEMIMPINAN PAK HAJI ELDAR AFINTA SEHARUSNYA DI JADIKAN SEBAGAI CONTOH DAN TAULADAN BAGI SEMUA KERANA BELIAU BUKAN SAHAJA SEORANG MENTERI YG MEMIKUL 3 TUGAS DALAM SATU MASA TETAPI BELIAU JUGA ADALAH MERUPAKAN MENTERI YANG MENITIK BERATKAN SOAL RUMPUN BERMASYARAKAT DAN BERAGAMA, RAMAH BERSAMA ORANG SEKELILING DAN MENGETEPIKAN STATUS BELIAU. TABIK HORMAT KAMI BERIKAN DAN SYABAS KEPADA SEMUA KUMPULAN ROCKERS TANAHAIR YG TAK PERNAH JEMU UNTUK MEMPERJUANGKAN MISI MEREKA.

TERIMA KASIH SEKALI LAGI DAN TAHNIAH KAMI UCAPKAN KEPADA LAN GAMMA & THE SUPERMEN, MASSA SCARECROW, JUNCTION, PUTRA DAN SATIRA KERANA TURUT BERSAMA KAMI DI KONTI. SEMOGA ROCKERS APA KHABAR TERUS SUKSESS DAN SENTIASA DI HATI PEMINAT... KAMI DI FLEX FM SENTIASA MENYOKONG INDUSTRI TEMPATAN ..


> S.A <

0 comments:

Join Us!

Pendengar Flex FM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...